Naša hala opäť ožila basketbalovými zápasmi

V sobotu bolo v Športovej hale na štadióne po dlhšom čase opäť živo. Náš klub usporiadal prípravný turnaj hneď v dvoch kategóriách. Na palubovku nastúpili hráčky ročníka U2009, ktorých súťaž už SBA ukončila a teda sa ich finálový turnaj MSR neuskutoční.  A súčasne sme zorganizovali aj turnaj prípravky, teda družstiev ročník U2010, ktoré ešte len v budúcej sezóne začnú hrať súťažne. Naše pozvanie prijali kluby BKM junior Nitra a AŠK Slavia Trnava. Od rána od 09 00 do večera do 18 00 sa v hale za povzbudzovania divákov urputne bojovalo o loptu a tlieskalo pri každom úspešnom koši. Mladšie dievčatá, pre viaceré z ktorých to boli prvé zápasy, ukázali, že to v budúcej sezóne budú myslieť s basketbalom vážne a určite napodobnia aj svoje staršie spoluhráčky, ktoré si po dlhšej prestávke opäť s chuti zahrali.

Fotky z turnaja nájdete tu

Naše mladšie mini – U2009 si nakoniec z turnaja odniesli víťazstvo, keď v rozhodujúcom zápase ukázali pekné útočné kombinácie ale hlavne po veľmi dobrom výkone  v obrane porazili silný tím z Trnavy.

Dievčatá z prípravky mali s loptou predsa len väčšie starosti, podarilo sa im však svojou technikou a bojovnosťou zdolať súperky z Nitry. Proti fyzicky lepšie vybaveným Trnavčankám to však nestačilo a víťazstvo si odniesol tím Slavie Trnava.

 

Zápisy z jednotlivých stretnutí  :

Pridaj komentár