Začíname s prípravnými zápasmi

Naše tímy už vstupujú do druhej časti prípravy. Po náročnej kondičnej časti už začnú aj hernú prípravu. Ako prvé privítajú naše žiačky pod vedením trénera T. Kačmarika vo štvrtok o 16 30 na domácej palubovke nový tím AS Trenčín. Tím žiačok okrem prípravných zápasov plánuje aj účasť na turnaji v Ostrave od 11. do 13.9.2020., teda pokiaľ to epidemiologická situácia dovolí.

V piatok následne cestuje na svoj prvý prípravný zápas novozložený tím kadetiek. Pôvodne mal byť tím vedený trénerom M. Kubalom tento víkend na turnaji v Kyjove, ale vzhľadom na sprísnené posudzovanie zahraničných výjazdov na niektorých školách sme museli účasť na turnaji zrušiť. V piatok tak dievčatá pocestujú za súperkami do Serede a v sobotu dopoludnia odohrajú prípravný zápas so Sereďou doma. Kadetky sa v septembri plánujú zúčastniť aj turnaja v Košiciach, ktorí sa uskutoční 18.-20.9.2020.

Účasť na turnaji v Ostrave plánuje aj tím junioriek. Dovtedy však absolvuje niekoľko prípravných zápasov, o ktorých vás budeme včas informovať. Pre mladšie žiačky a staršie mini zorganizuje náš klub domáce turnaje.

Pridaj komentár