Výsledky prípravných turnajov

V sobotu 5.12.2020 sme zahájili sériu prípravných turnajov dievčat, ktoré organizuje náš klub za sprísnených epidemiologických opatrení. V sobotu ráno sme najprv otestovali 114 účastníkov turnajov U12 a U14. Mali sme dobré antigénové testy, všetky testované osoby vyšli negatívne. Ďakujem zdravotníckemu personálu za pomoc, zvládli to bez najmenších problémov cca za dve hodinky. Potom už tímy nastúpili na samotné zápasy. Zo zápasov U12 sme vysielali aj živý videostream. Sobotňajšie zápasy v kategórii U12 prebehli bez problémov, všetky čímsa tešili že môžu konečne hrať a aj keď na predvedenej hre bol herný výpadok dosť poznať, nasadenie a chuť v žiadnom zápase nechýbali. Výsledky tu neboli na prvom mieste, ale náš tím U12 zdolal celky Slávie Trnava a BKM Nitra výraznejším rozdielom. Do zápasu nastúpili všetky hráčky a hre nechýbali emócie aj pekné akcie. Zápas Trnavy s Nitrou bol veľmi vyrovnaný a nakoniec tesne vyhrali dievčatá z Trnavy keď o svojom víťazstve rozhodli až v závere štvrtej štvrtiny.

V hale na priemyslovke sa odohrávali zápasy kategórie U14. Tu bola atmosféra o niečo horúcejšia. Náš tím a následne aj dievčatá zo Slávie Trnava porazili družstvo Serede viacbodovým rozdielom. Na záver sa stretli navzájom. Naše dievčatá do rozhodujúceho sobotného zápasu nevstúpili dobre a prehrávali po prvej štvrtine o 8 bodov. Následne sa hra vyrovnala v štvrtej štvrtine sme aj krátko viedli. V závere vyrovnaného zápasu však boli šťastnejšie Trnaváčky, keď vyhrali tesne o 2 body v posledných sekundách zápasu. Naše dievčatá v nedeľu musia pridať na dynamike a bojovnosti a určite sa ich výkon bude zlepšovať.

Všetci účastníci turnaja však boli šťastní, že sa podujatie vydarilo, v sobotu sa nikto nezranil a tak sa môžu chystať na nedeľné odvety.

Pridaj komentár