Nový Covid – automat zastaví basketbalové súťaže

Vo vestníku vlády bola zverejnená nová vyhláška UVZ SR, ktorá obmedzuje organizáciu športových podujatí. Podľa novej vyhlášky od pondelka už bez obmedzení budú môcť trénovať len hráčky a tréneri, ktorí sú zaočkovaní alebo prekonali Covid. Výnimku majú deti do 12 rokov a 2 mesiacov, ktorým stačí AG test.

V našom klube to znamená, že naďalej bez prerušenia pokračuje tréningový proces kadetiek a junioriek, ktoré sa stihli zaočkovať. Keďže aj tréneri v klube už všetci očkovanie absolvovali, bude pokračovať tréningový proces dievčat do 12 rokov /ktoré budeme testovať/ a tých vekových kategórií, ktoré už stihli absolvovať očkovanie.

Podľa posledných informácií SBA od 22.11.2021 zastaví mládežnícke súťaže. Ich pokračovanie pravdepodobne bude možné po Novom roku opäť len v režime OP. Preto ešte raz nabádame rodičov, aby nezaočkované hráčky čo najskôr nechali zaočkovať a umožnili im tak naďalej pokračovať v basketbale aj v tejto zložitej situácii.

Aj v tejto situácii sa náš klub bude snažiť vytvárať také podmienky pre hráčky a trénerov, aby sa mohli v maximálnej možnej miere venovať basketbalu, a dokiaľ nepobežia súťaže, tak aspoň organizovať tréningový proces a priateľské zápasy v režime OP.

vyhlaska_258

Pridaj komentár