Tím U18 cestuje na finálový turnaj EGBL

Náš tím U2005 sa prebojoval v druhej sezóne po sebe v nadnárodnej lige EGBL na finálový turnaj, ktorý sa tentokrát uskutoční v Estónsku 21.-23.4.2023. Po výbornom výkone na 3. turnaji v Tallinne, kde naše dievčatá podľahli až vo finále domácemu tímu Audentes, sme sa posunuli tesne na 4. miesto priebežnej tabuľky a tím sme získali právo účasti na finálovom turnaji Final Four. Dievčatá do miesta konania turnaja odlietajú už vo štvrtok z Viedne a návrat majú plánovaný v pondelok.

Tabuľka po 3. turnajoch / podľa súčtu umiestnení, o poradí na 4. a 5. mieste rozhodlo lepšie umiestnenie na 3. turnaji/:

1Orange Lions Academy – Holandsko /nezúčastní sa FF/6
2Audentes SG – Estónsko11
3U16W LTU – Litva 11
4MBK Stara Tura – Slovensko12
5BS Riga/Centrs – Lotyšsko12
6BS Riga/Jugla14
7BS Riga/TTP19
8Tallinn Sports Academy Kalev23

Naše dievčatá obhajujú titul v tejto kategórii U18. Minulý rok zvíťazili na finálovom turnaji v Košiciach, keď vo finále porazili lotyšský tím Riga Centrs. V tohtoročnej zostave však už chýbajú viaceré hráčky, ktoré minulý rok titul vybojovali. Tentoraz na finálovom turnaji povedie tím tréner M. Jurík a naše dievčatá môžu len prekvapiť. Tím sa predstaví v tejto zostave:

1Dobošová Hana
2Uhlíková Diana
3Daňová Dominika
4Sadloňová Sandra
5Pobočíková Natália
6Vidová Agáta
7Mihaljevičová Iva
8Mudranincová Lili
9Majerová Sára
10Školková Alexandra
11Dzurová Kristína
12Sekerková Vanessa

V zostave chýbajú hráčky pôsobiace v tíme Piešťanských Čajok, nakoľko sa v tomto termíne hrá finálový zápas slovenskej extraligy, ktorý môže byť už posledným a rozhodujúcim v tejto sezóne. Držíme všetkým dievčatám palce. Viac informácií o turnaji získate tu . Prenosy zo zápasov sa za poplatok dajú sledovať tu . V prvom zápase nastúpia naše hráčky proti BS Riga v piatok o 18 30 nášho času.

Pridaj komentár