Mestský basketbalový klub
Stará Turá
Posledná aktualizácia: 29.7.2010 14:00
 
   

4. 4. 2010

Nadstavbová časť Slovenskej ligy starších žiačok

Posledný marcový víkend staršie žiačky MBK Stará Turá hostili doma Ružomberok a Poprad. Naše dievčatá potvrdili zohratosť z predchádzajúcich zápasov z Piešťanmi a nedovolili súperkám z Ružomberka a Popradu zosunúť ich z momentálneho tretieho miesta v tabuľke. Prispeli k tomu ich výhry 84:61 nad Ružomberkom a 70:51 nad Popradom.

Po dvoch prehratých zápasoch v nadstavbovej časti tak zostávajú na treťom mieste a z bronzových stupienkov a návratu na medailové pozície ich tak pred poslednými štyrmi zápasmi môžu odsunúť len Piešťany s prípadnými štyrmi výhrami, s toho dva nad favorizovanými družstvami Cassovie a Petržalky, resp. Abovia Košice s výhrou vyššou než 27 bodov nad našim družstvom a tromi následnými víťazstvami.

Tomuto sa budú naše dievčatá snažiť zabrániť budúci víkend 10. – 11.apríla vonku v Košiciach, kedy sa v sobotu stretnú s doposiaľ druhým družstvom Cassoviou a v nedeľu s Aboviou.

Ak všetko dobre dopadne a domov prídeme s očakávanými výsledkami, posledné dva zápasy doma s Trnavou a Petržalkou 24. a 25. apríla už na konečnom umiestnení nášho družstva nič nezmenia.

Každopádne by sme však posledné dva domáce zápasy chceli privítať na balkónoch v športovej hale čo najviac povzbudzovačov nášho MBK. Oboch našich posledných súperov totiž vždy sprevádza značné množstvo fanúšikov z radov rodičov. Nedajte sa preto zahanbiť, nájdite si čas a príďte povzbudiť SVOJE DCÉRY a po záverečnej siréne im spoločne pogratulujeme k nádhernému tretiemu miestu v Slovenskej lige starších žiačok.


Miloš Minárech