MBK Stará Turá
Kadetky pred finále

Naše družstvo sa skladá z 13-tich Hráčok. Hráčok píšem s veľkým H preto, lebo každá jedna hráčka v teame je potrebná, či už je to hráčka, ktorá odohrá na zápase plných 40 minút alebo hráčka, ktorá celý zápas sedí na lavičke a povzbudzuje.

V teame sú baby narodené v roku 1998, 1997, 1996 a 1995.

Ajka („C“), Kristy, Tóthy, Toňa, Bia, Čeka, Ema, Prdka, Kaja, Dia, Mirka, Miša, Domča.

Pre naše družstvo je asi najdôležitejšie slovo TEAM. Niekto si povie, že poučka pre team je:

team = súhrn hráčov jedného klubu, ktorí sa snažia podať čo najlepší výkon a taktiež niečo dokázať.

Dobre, ale toto sa nedá dokázať len tak...A teraz naša poučka pre team:

team = PRIATEĽSTVO, súdržnosť a bojovnosť piatich hráčov na ihrisku, keď jeden na tréningu nemôže, team ho podrží! Koncentrácia, dôvera v seba samého, dôvera v schopnosti trénera, dôvera celému teamu, basket, ... team sa spolu raduje z výhry, ale prídu aj slzy, či už z prehratého zápasu, zle podaného výkonu, alebo keď už dochádzajú aj posledné sily! ... keď toto v teame bude, je šanca na úspech!

Teraz trocha rozoberiem sezónu 2011/2012. V 1.časti (západná skupina) bol náš cieľ jednoznačný : postúpiť do osmičky najlepších na Slovensku. Tento cieľ sa nám podarilo splniť. V 2.časti sme odohrali dokopy 14 veľmi náročných zápasov, či už fyzicky alebo psychicky. Nakoniec sme skončili na 4.mieste v koncovej tabuľke, čo znamená, že na turnaji hráme s družstvom Ružomberka. Ružomberok, to je vlastne aj náš prvotný cieľ, ktorý sme si dali na sústredení. Toto sústredenie, čo bola vlastne príprava na majstrovstvá, nám dalo veľmi veľa, či už basketbalovo, psychicky, a tiež motivačne. Chceme sa poďakovať tiež trénerom za tréningy, že s nami mali trpezlivosť, aj keď sme podaktoré nevládali. Myslím, že nám dali všetko čo bolo v ich silách a my si to veľmi vážime. Dúfam, že na turnaji z toho budeme ťažiť.

A teraz nám nezostáva nič iné, ako veriť, že družstvo Starej Turej bude úspešné a všetci, či už tréneri, rodičia, fanúšikovia budú na nás hrdí.

„My vám sľubujeme, že dáme zo seba maximum a budeme makať aby sme vás nesklamali!“

Takže , DRŽTE PALCE ...

Čeka