Počet návštev:
Untitled Document
AKTUALITY

  Turanské tigrice na prvých zápasoch u súpera
20.11.2015
 

V sobotu sme cestovali do Piešťan. Pre mladšie mini to bol prvý zápas vonku. Zažili prvý krát cestu za súperom, prvý krát cudziu šatňu a cudzie ihrisko. Navyše Piešťanské Čajočky sú u nás na západe najsilnejším tímom a preto sme vedeli, že nás nečaká nič ľahkého. Tak aj bolo. Veľmi často sa nám stávalo, že sme sa nevedeli uvolniť pre loptu, prihrávky boli nepresné a ani naše skúsenejšie dievčatá sa nevedeli presadiť. Samozrejme hrali sme proti starším a skúsenejším dievčatám a my sa hlavne potrebuje veľa učiť. Ja som veľmi rád, že sa dievčatá súpera nezľakli a ostali dobre naladené celý zápas. V tréningu je vidieť, že sa zlepšujeme doslova zo dňa na deň a to je skvelé. V tomto zápase prvý krát nastúpila Vaneska Kozáková (ročník narodenia 2008) a Kajka Minárechová (ročník narodenia 2009). Je to skvelé, že aj takto mladé dievčatá nabrali odvahu a bojovali proti o 3-4 roky starším dievčatám.

V zápasoch 3:3 sa nám podarilo uhrať jednu výhru a jednu remízu, čo je tiež veľké pozitívum.

Piešťanským Čajočkám k výhram a k predvedenému výkonu blahoželáme a my sa budeme snažiť trénovať naďalej, aby sme neskôr aj my predvádzali podobné výkony.

5:5 PIEŠŤANSKÉ ČAJOČKY: MBK STARÁ TURA 112:8
3:3 PIEŠŤANSKÉ ČAJOČKY: MBK STARÁ TURA 9:3

Tigrice: Zdenka (5 bodov), Anetka (3 body), Saška, Agátka, Domča, Lily, Vany, Vaneska, Kajka, Lucka, Svetlanka, Tete, Lenka, Miška, Iva a Beky.

Tomáš a Erička, tréneri