Počet návštev:
Untitled Document
AKTUALITY

  KADETKY A JUNIORKY NA VALOSUN CUPE V BRNE
1.10.2014
 

Po kvalitnej letnej príprave vyrazili naše družstvá kadetiek a junioriek na turnaj Valosun Cup do Brna. Obe kategórie boli vynikajúco obsadené českými tímami. Hrali sme proti medailistom Českej republiky.

KADETKY

BK SŠMH BRNO: MBK STARÁ TURÁ 90:55
Bol to náš prvý ťažký zápas po hrubej príprave . Prvú štvrtinu sme ešte vyhrali, po polčase tesne prehrávali a v druhom polčase nás už súper jasne predčil vo všetkých činnostiach.

VALOSUN KP BRNO: MBK STARÁ TURÁ 45:49
V tomto zápase to bol viac boj so sebou samým, ako proti súperovi. Náš súper nebol nejako výrazne kvalitný, no my sme kopili veľké chyby a viaceré hráčky boli zranené. Ku cti našich hráčok slúži, že v 4tej štvrtine zabrali a otočili nepriaznivo sa vyvíjajúci zápas.

MBK STARÁ TURÁ : BASKET SLOVANKA 56:52
Tento zápas bol náš jednoznačne najlepší na tomto turnaji. Skóre bolo vyrovnané počas celého zápasu a až v dramatickej koncovke sme dokázali strhnúť víťazstvo proti kvalitnému súperovi.

BA SPARTA PRAHA: MBK STARÁ TURÁ 68:55
Tento zápas nás veľmi mrzel. Dievčatá vynikajúco zvládli obranné pokyny ako ubrániť súperovu dominantnú pivotku. Problém nám robila agresívna obrana so zdvojovaním. Aj tak sme 35 minút tohto zápasu vyhrávali, no v koncovke nám z nášho úzkeho kádra vypadli 3 zranené hráčky a Sparta skóre otočila.

MBK STARÁ TURÁ : OP PROSTĚJOV 42:96
Proti jednoznačne najlepšiemu súperovi sme si stanovili rôzne netradičné ciele. Hráčky hrali na iných pozíciach ako su zvyknuté a presadzovať sme sa chceli najviac cez podkošové hráčky. Samozrejme toto všetko si vyžiadalo daň za lepší výsledok. V prvom polčase sme, ale boli až príliš odovzdaný.

Do all stars turnaja bola zaradená Simona Majtásová. Tento turnaj nám ukázal veci na ktorých musíme zapracovať a je toho veľmi veľa. Dobre je, že vieme akou cestou chceme ísť.

Tomáš Kačmarik