Počet návštev:
Untitled Document
AKTUALITY

  Dve výhry kadetiek proti Malackám
16.11.2015
 

Po 5 týždňovej pauze nastúpili naše kadetky na zápas doma proti Malackám. V žiadnom prípade sme nechceli súpera podceniť. Naším cieľom bolo, aby si každá hráčka rovnomerne zahrala a aby sme si preskúšali rôzne varianty hry v útoku, ale aj v obrane. Zápas sme začali veľmi vlažne a súperovi sme dovolili útočné doskoky a naopak my, sme nepremieňali vyložené situácie. Výsledkom toho bol stav po prvej štvrtine 24:11. V druhej štvrtine sme zvýšili koncentráciu ale aj tempo hry a stav druhej štvrtiny bol 44:6. Toto bol obraz kvality oboch súperov a ak by sme hrali naplno celý zápas, tak asi takto nejako by mali skončiť všetky štvrtiny. Druhý polčas sa odohrával v podobnom duchu, kde sme striedali lepšie a slabšie chvíľky. Je jasné, že sa nehrá ľahko, keď vieš že zápas vyhráš, ale to nie je výhovorka. Našou snahou by malo byť odohrať celý zápas s maximálnou koncentráciou. V tomto zápase by som chcel špeciálne vypichnúť 6 bodov Mišky Redajovej, ktorá hrá basketbal iba pár mesiacov a jej veľká snaha a práca na tréningoch sa jej pomaličky začínajú vyplácať. Taktiež sa výraznejšie bodovo dokázala presadiť Natália (10 bodov) a svoje prvé body dala aj Maťa (3 body), čo sú naše najmladšie hráčky.

MBK STARÁ TURA: BAO TJ STROJÁR MALACKY 127:35

Strelci: Grňová 33, Majtásová 17, Bohušová a Košarišťanová po 13, Moravčíková A. 11, Málková 10, Gápová 9, Michalidesová a Redajová po 6, Bábiková 4, Gajdošíková 3 a Kovárová 2 body.

Na druhý deň sme cestovali do Malaciek na odvetný zápas. Upozorňoval som, aby sme pristúpili k zápasu ešte zodpovednejšie ako deň pred tým. Opak bol pravdou. Na tento zápas sa nedalo pozerať. Je pravdou, že v Malackách je vždy veľmi nízka úspešnosť streľby, lebo koše sú také aké sú, ale to je slabá výhovorka. Podmienky sú pre obe strany rovnaké. Svoj tím som nespoznával. Hrali sme vyslovene hlúpy basketbal. Situácie sme riešili veľmi zle a ľahkovážne. Bol to ale obraz prístupu k tréningom niektorých hráčok v poslednom čase. To sa oklamať nedá. Vrchol všetkého bola posledná štvrtina, ktorú se vyhrali 16:14. Malackám blahoželám k sympatickému výkonu v celom zápase. Oni predviedli výkon s ktorým môžu byť spokojní, my však ani náhodou. Dostali sme dobrú facku a teraz je len na nás,ako sa od tohto momentu odrazíme.

BAO TJ STROJÁR MALACKY:MBK STARÁ TURA 34:77

Strelci: Bábiková 18, Grňová 14, Michalidesová 10, Bohušová 9 (9 získaých lôpt), Moravčíková 7, Kovárová 6, Košarišťanová 5, Gajdošíková 4, Gápová a Málková po 2 body, Redajová.

Tomáš Kačmarik, tréner