Počet návštev:
Untitled Document
AKTUALITY

  Na konte kadetiek ďalšie dve stovky
15.12.2015
 

V ďalšom kole kadetskej ligy nás čakal pre nás neznámy súper zo Žiliny. Tradične sme proti nemu odohrali zápas doma a aj na jeho palubovke. V oboch zápasoch sme dominovali a mohli sme si dovoliť rovnocenne rozložiť minutáž. Všetky hráčky si z chuti zahrali a pridali sme ďalšie dve stovky. Tentokrát sa tešíme na koláče od Natálie a Kiky. Som veľmi rád, že sa neustále bodovo presadzuje Miška (9 a 6 bodov). Stáva sa z nej jeden z najúspešnejších strelcov za 3 body. Natália dala 13 bodov a ukazuje, že sa nemá problém porovnávať aj keď je výrazne mladšia. Po dlhom čase sme mali k dispozícií Alicu a taktiež nás potešilo, že sa proti „svojej“ Žiline presadila 13-timi bodmi. Za zmienku stoja štatistiky:

Kiky Bohušovej v sobotu: 13 bodov, 10 ziskov, 9 doskokov a 5 asistencií za 20 minút.

Táničky Bábikovej v nedeľu: 24 bodov, 7 asistencií a 5 ziskov za 27 minút.

Blahoželám celému družstvu k výhram a predvedenej hre. Musíme na sebe neustále pracovať, lebo už po novom roku nás čaká úplne iná súťaž s inými súpermi.

MBK STARÁ TURÁ: ŠŠK ŽILINA BUDATÍN 105:22
Strelci: Majtásová 21, Moravčíková 18, Bábiková Bohušová a Málková po 13 bodov, Košarišťanová 12, Redajová 9, Gápová a Michalidesová po 3body, Gajdošíková.

ŠŠK ŽILINA BUDATÍN :MBK STARÁ TURÁ 20:100
Strelci: Bábiková 24, Majtásová 15, Bohušová a Gápová po 13 bodov, Kovárová 9,Košarišťanová a Málková po 7 bodov, Redajová a Michalidesová po 6bodov, Gajdošíková.

Tomáš Kačmarik, tréner