Počet návštev:
Untitled Document
AKTUALITY

  Kadetky spečatili postup do nadstavby
19.1.2016
 

Na prvý zápas v roku 2016 cestovali naše kadetky do Serede. Súper zo Serede má určite svoju kvalitu, ktorú dokázal aj v tejto sezóne viacerými dobrými výsledkami. My sme sa na zápas po dlhej dobe veľmi tešili a chceli sme ukázať našu kvalitu. Začali sme veľmi vlažne a kopili sme strašne veľa strát. Domáci tím zakončoval ľahké koše z protiútokov, vyhrával všetky súboje, doskoky a prvú štvrtinu sme prehrali 15:13. V druhej štvrtine sme bohužiaľ pokračovali v podobnom duchu a jediným pozitívom bolo to, že sme výsledok otočili na polčasových 27:31 pre nás. Cez polčas sme si jasne vysvetlili, že toto čo doteraz ukazujeme nie je absolútne naša hra. Pripomenuli sme si, že nás už čakajú súperi iného rangu a výkon z prvého polčasu na nich nebude ani náhodou stačiť. Do druhého polčasu nastúpilo vymenené družstvo a od začiatku do konca bola radosť na to pozerať. Dominovali sme v útoku, v obrane, hrali sme presne tú hru, ktorú trénujeme a ktorou sa chceme prezentovať. Tretiu štvrtinu sme vyhrali 8:29 a štvrtú 5:19. Za druhý polčas chválim všetky naše hráčky. Predvádzali sme krásne akcie, chvíľami až exhibičné a pozerať sa na to bol veľký zážitok.

BK LOKOMOTÍVA SEREĎ - MBK STARÁ TURÁ 40:79

V zápase nastúpili:
Košarišťanová 27 bodov a 7 ziskov, Bohušová 13 bodov, 5 ziskov a 6 asistencií, Michalidesová 12 bodov, Bábiková 11 bodov, 12 doskokov, 5 ziskov a 5 asistencií, Kovárová 7 bodov a 9 doskokov, Gápová 4 body a 8 doskokov, Redajová 3 body, Gajdošíková 2 body a Malková.

Na druhý deň sme hrali proti Seredi doma. Náš zámer bol od začiatku hrať hru zo sobotného druhého polčasu. Aj keď sme si v prvom polčase vytvorili väčší náskok ako v Seredi, nemôžeme hovoriť o našom dobrom výkone. Najmä v obrane sme v tomto zápase predvádzali veľké chyby, ktoré by sa nám nemali stávať. Výsledky štvrtín boli 23:15, 20:11, 20:17, 19:17. Najmä druhý polčas s nami hostia udržali absolútne vyrovnaný výsledok k čomu im gratulujem a treba uznať, že ich herný výkon napreduje. My sa však musíme pozerať na seba a každý jeden člen nášho družstva by si mal čím skôr nastaviť zrkadlo, či robí všetko preto, aby bol náš tím silnejší a úspešnejší. Z týchto 8 víkendových štvrtín sme odohrali 2 naozaj veľmi kvalitné, no našim cieľom by malo byť, aby sme sa touto hrou prezentovali celé zápasy. Je dobré, že tento výkričník prišiel už teraz a je na nás všetkých, ako k tomu pristúpime v tréningovom procese. Čiastkový výsledok uvidíme už o 2 týždne proti veľmi kvalitnému tímu z Banskej Bystrice.

MBK STARÁ TURÁ- BK LOKOMOTÍVA SEREĎ 82:60

V zápase nastúpili:
Majtásová 19 bodov, 8 doskokov a 5 ziskov, Košarišťanová 18 bodov, 7 doskokov a 5 asistencií, Kovárová 12 bodov a 8 doskokov, Bábiková 10 bodov a 5 asistencií, Michalidesová 9 bodov, Bohušová 4 body a 5 ziskov, Gajdošíková 4 body, Malková 4 body, Gápová 2 body a Redajová.

Tomáš Kačmarik, tréner