Výsledky z víkendu 2

Družstvo žien odohralo v sobotu 27.10. zápas na Myjave. Súper nekládol veľký odpor, už po prvom polčase bol rozdiel 30 bodov a tak si schuti zahrali všetky hráčky. Do zápasu nastúpili aj viaceré kadetky, pre niektoré z nich to bola premiéra v tejto súťaži. Nedeľňajší zápas doma s Myjavou sme odohrali už bez viacerých hráčok základnej zostavy a tak kadetky dostali ešte podstatne viac priestoru na palubovke. Na výsledku zápasu to však nič nezmenilo.

zápis 1. liga MBK – Myjava

Družstvo starších žiačok privítalo na domácej palubovke súperov z spod Tatier. V sobotu 28.10. sa najprv stretlo s tímom BAM Poprad. Naše dievčatá vstúpili do zápasu s odhodlaním a už po prvej štvrtine viedli o 11 bodov. V polčase už natiahli vedenie o 25 bodov aj vďaka presnej streľbe, keď celkovo v zápase premenili aj 3 trojky zo 7 pokusov s celkovou úspešnosťou 43 %.  V druhom polčase však poľavili v koncentrácii a umožnili súperovi o pár bodov skorigovať výsledok.

V nedeľu naše dievčatá narazili na zatiaľ papierovo najslabšieho súpera zo Spišskej Novej Vsi. Dievčatá sa tentoraz rozbiehali o niečo pomalšie, ale výsledok druhej tretiny 30 : 2 ukázal jasne na rozdiely medzi tímami. Žiaľ následná strata koncentrácie našich hráčok /opätovne po sobote/ a predovšetkým nedisciplinovanosť v obrane následne viedla k zbytočným chybám, ktoré súper začal postupne využívať a tak náš tím dokázal dokonca prehrať druhý polčas. Tréneri M. Kubala a J. Vandlík budú mať ešte veľa práce, aby takýmto nepochopiteľným výpadkom zabránili, pretože so silnejším súperom môže prísť aj okamžitý trest v podobe prehratého stretnutia.

zápis st. žiačky – Poprad

zápis st. žiačky – SNV

V nedeľu 28.10. odohral svoje zápasy aj tím ml. žiačok, ktorý cestoval do Piešťan na zápas s Čajočkami. Naše dievčatá sa snažili, ale proti fyzicky vyspelejším súperkám neuspeli, keďže v našom tíme sú len tri hráčky ročníka 2006 a ostatné sú mladšie. To však nemení nič na tom, že prejavili snahu a bojovnosť a v svojich basketbalových zručnostiach ukázali pokrok.

Pridaj komentár