Výsledky z víkendu 3

Kadetky cestovali v sobotu 3.11. na súťažný zápas do Zvolena. Pred týmto silným súperom mali dievčatá od začiatku rešpekt, čo sa odrazilo aj na výsledku prvého polčasu, ktorý dievčatá prehrali o 9 bodov. V záverečnej štvrtine sa však začali výraznejšie presadzovať ale na víťazstvo v zápase to po výsledku 65 : 62 už nestačilo. Napriek tomu dievčatá predviedli bojovný výkon až do konca.

V nedeľu nastúpili naše dievčatá proti Banskej Bystrici. Tentoraz im však po dosť vyrovnanom polčase 21 : 17 nevyšla tretia štvrtina, kedy im súper dokázal nastrieľať až 25 bodov. V závere už bol priebeh zápasu vyrovnaný a tak kadetky podľahli v Bystrici 58 : 43.

Staršie mini privítali v sobotu 3.11. doma súpera z Ivánky. Rozdiel vo výkonnosti bol vidieť od začiatku a naše dievčatá postupne navyšovali svoj náskok. Po dosiahnutí rozdielu 50 bodov už sa podľa platných predpisov SBA skóre ďalej nepočíta. Do zápasu nastúpili všetky hráčky z lavičky a schuti si zahrali. Druhý zápas týchto súperov mal tiež rovnaký priebeh a tak tréner Tomáš Mihaljevič mohol skúšať všetky nacvičené herné kombinácie.

zápis Ivanka 1

zápis Ivanka 2

Pridaj komentár