Posledné zápasy v sezóne

Potom ako ukončili svoje pôsobenie na MSR v Šamoríne naše staršie minižiačky, definitívne sa skončila hracia sezóna 2018/2019 pre náš klub.  Staršie mini na MSR sice nevyhrali žiadny zo zápasov, určite však víťazstvá súperom nevenovali ľahko. Predovšetkým v prvom zápase s Popradom dievčatá do samého záveru mali reálnu šancu na víťazstvo, Ešte 3 minúty pred koncom vyhrávali až 5 bodovým rozdielom, ale v samotnom závere im chýbali sily a možno aj skúsenosti a súper ich nakoniec zdolal 44 : 41. Dievčatá zo Šamorína a Košíc boli nad naše sily, ale v záverečnom zápase s Ružomberkom sme boli dlho vyrovnaným súperom, ale nakoniec boli úspešnejšie Ružomberčanky.

Kadetky v svojich posledných súťažných zápasoch v Košiciach prekvapili. Predovšetkým predvedenou hrou, kedy si dôsledne plnili úlohy v obrane a ukázali, že drina na tréningoch počas sezóny nebola zbytočná. Potom aj víťazstvom nad celkovým víťazom súťaže Young Angels U17, ktoré prekvapilo aj súpera. Naše dievčatá boli vo vedení prakticky od prvej štvrtiny a súperovi nedovolili v útoku takmer nič. Zlepšeným premieňaním striel z našej strany tak ukoristili na záver cenné víťazstvo 40 : 52, to ale už nič nezmenilo na celkovom peknom 5. mieste našich dievčat v súťaži.

Posledné zápasy odohrali  aj mladšie mini s Nitrou, keď v neuspeli na palubovke súpera tak v odvete zaznamenali tvrdo vybojované víťazstvo 46 : 43, v druhom zápase však neuspeli a prehrali 24 : 43 a celkovo v tabuľke obsadili 4. miesto.

Pridaj komentár