Bronz na MSR U15 pre BKM Piešťany

Tím BKM Piešťany, v ktorom hosťujú naše dievčatá Agáta Vidová, Saša Višňovská a Vanessa Sekerková sa umiestnil na MSR starších žiačok, ktoré sa uskutočnili 9.-11.7.2021 v Košiciach, na treťom mieste a naše dievčatá tak získali bronzové medaile. Po strieborných z MSR kadetiek tak majú v priebehu týždňa ďalšiu – tentoraz bronzovú a napodobnili tak staršie dievčatá, V. Kubinovú, Z. Gergelyovú a M. Valovú, ktoré majú medaile z MSR kadetiek a junioriek.

V rozhodujúcom zápase o tretie miesto Piešťanské Čajočky porazili súperky zo Šamorína 58 : 49 a oplatili im tak prehru z kvalifikačného turnaja. Naše dievčatá sa na výsledku podieľali bohatou mierou. Všetky tri nastúpili v základnej päťke, odohrali spolu 93 minút a zaťažili konto súpera 37 bodmi. V dramatickom závere zápasu, kedy súperky stiahli náskok Piešťan na 4 body, predovšetkým A. Vidová svojím nasadením , košom, premenenými šestkami a asistenciou v posledných dvoch minútach upokojila svoj tím a priviedla ho k zaslúženému víťazstvu

Štatistiky zo zápasu tu. A. Višňovská bola vyhodnotená ako najlepšia hráčka tímu na turnaji. Tím BKM Piešťany sa na finálový turnaj kvalifikoval z druhého miesta v regióne západ. Konečným víťazom turnaja sa stali YA Košice, ktoré vo finále porazili Sláviu Trnava 73 : 41. Všetkým dievčatám k veľkému úspechu gratulujeme.

Pridaj komentár