Tímy a tréneri v súťažiach 2019/2020

MBK Stará Turá nastúpi do sezóny 2019/2020 s realizačným týmom v novom zložení. Do trénerského tímu pribudla staronová posila v osobe Tomáša Kačmarika. Žiaľ pre zdravotné problémy vypadol M.Śustík a v sezóne 2019/2020 sa na lavičke neobjaví ani K. Šustíková.

Trénerský tím tak bude pracovať v zložení

V súťažiach budú tímy pôsobiť nasledovne :

Družstvo žien – absolvuje celoslovenskú súťaž 1. ligy žien a kvalifikáciu Slovenského pohára /proti extraligovému tímu Dubček Bratislava/, súťaž začína 5.10.2019. Do tímu pribudli nové posily z Nitry a z Myjavy. Do tímu sa vrátila aj bývalá hráčka MBK K. Čelešová. Do Banskej Bystrice odišla na hosťovanie A. Moravčíková. Za tím budú nastupovať aj niektoré kadetky.

Súpisku tímu nájdete tu, kalendár súťažných zápasov nájdete tu

Družstvo kadetiek – zaháji svoje súťažné zápasy 28.9.2019 v regionálnej skupine západ vonku proti Seredi a bude sa snažiť postúpiť do celoslovenskej nadstavby, kam postupujú 4 najlepšie tímy.  Do tímu pribudli dievčatá z minuloročného družstva starších žiačok. Pre zdravotné problémy skončila B. Burianová a N. Malková a M. Dovčíková už opustili túto vekovú kategóriu

Súpisku tímu nájdete tu, kalendár súťažných zápasov nájdete tu

Družstvo starších žiačok – toto družstvo bude pracovať v úplne novom zložené. 5 dievčat ročníka 2005, ktoré v minulej sezóne hosťovali úspešne v Piešťanoch, sa doplnilo o 3 dievčatá ročník 2006 a vytvorili tak základ družstva. Na ligovú súťaž je to však málo hráčok a tak podľa možností v zápasoch doplnia tím niektoré z mladších žiačok. Prvé zápasy čakajú staršie žiačky 19.10.2019 v regionálnej súťaži západ a budú sa snažiť postúpiť do celoslovenskej nadstavby, kam postupujú 4 najlepšie tímy ako u kadetiek.

Súpisku tímu nájdete tu, kalendár súťažných zápasov nájdete tu

Družstvo mladších žiačok – zaháji svoje súťažné zápasy 19.10.2019 v regionálnej skupine stred doma proti Handlovej. Skupina stred je novo vytvorená zo 6 tímov a naše dievčatá zabojujú o jednu z 2 miesteniek na MSR. Tím zložený z dievčat ročník 2007 a 2008 funguje v rovnakej zostave ako minulý rok, vymenil sa však hlavný tréner v osobe T. Kačmarika.

Súpisku tímu nájdete tu, kalendár súťažných zápasov nájdete tu

Družstvo starších minižiačok – tento tím tvorí spojenie  dievčat z mladších žiačok ročník 2008 a niektorých dievčat z tímu mladších mini, ktoré už majú predpoklady aby takúto súťaž zvládli. Svoje súťažné zápasy  zaháji  v regionálnej skupine západ 28.9.2019 doma proti Nitre.

Súpisku tímu nájdete tu, kalendár súťažných zápasov nájdete tu

Družstvo mladších minižiačok – toto družstvo tvorí základ dievčat ročníka 2009, ktoré v minulej sezóne boli v súťaži pod vedením trénera M. Šustíka. Nakoľko je však dievčat len 11, bude sa tím ešte dopĺňať a nastúpi v súťaži mladších mini, ktorej žrebovanie prebehne začiatkom októbra. Následne budeme informovať o rozpise zápasov mladších mini.

Rozpis tréningov jednotlivých družstiev /platný do 31.10., následne príde k menšej úprave po ukončení rekonštrukcie ŠH „Priemyslovka“ :

Využitie športovej haly 2019-2020, v10

Pridaj komentár