Kadetky víťazstvom potvrdili postup

V sobotu 14.12.2019 nastúpili naše staršie mini doma proti Trnave pod vedením trénerov T. Kačmarika a E. Nedorostovej na svoj posledný tohtoročný zápas. Naše dievčatá od začiatku ukazovali, ako sa bude zápas vyvíjať. V prvom zápase sme dosiahli 50 bodový rozdiel už na konci druhej štvrtiny a v druhom zápase na začiatku tretej. V oboch zápasoch si zahrali všetky hráčky a v oboch sa každá presadila aj strelecky.  Dievčatá predviedli zopár  na tréningoch nacvičených pekných akcií či už v obrane alebo v útoku. Predovšetkým v obrane hrali aktívne a zodpovedne a súper mal často problém prejsť cez polovicu.
Prvý krát za nás nastúpili: Lea, Lucka a Paulína z Petržalky a ukázali, že pre tím vedia byť určite prínosom. Tréneri boli spokojní aj s tým ako ich naše dievčatá prijali a akú atmosféru im v tíme urobili – aj to svedčí o tom, že sú to nielen šikovné baskeťáčky, ale vedia byť aj dobré kamošky.
V zápasoch sme dali aj viacero trojok a aj úspešnosť trestných hodov išla hore. Potešila nás Hanka, ktorá odhodila strach a odohrala výborné zápasy.
Gratulujeme všetkým naším dievčatám k vyhrám a výkonom a veríme, že ich to nakopne do ďalšej práce v tréningovom procese.

Fotogaléria zo zápasu tu

2019-12-14 MBK ST vs BK ASK Slavia TT U12 zapas c.Z42 zapis

 

Poobede nastúpili naše kadetky na pôde súpera v Ružomberku pod vedením trénera M. Sýkoru a asistentky T. Moravčíkovej. Naše dievčatá neponechali nič na náhodu a od začiatku si budovali vedenie v zápase. Strelecky sa najviac darilo po zranení zotavenej N. Vojtekovej, ktorá zaznamenala 22 bodov pričom zaznamenala aj 2/2 z trojkovej čiary. Víťazstvom 66 : 30 si naše dievčatá v predstihu zabezpečili postup do finálovej nadstavbovej osmičky. Tu budú však súperi predsa len o niečo náročnejší ako bol v tento deň Ružomberok.

štatistiky zo zápasu tu

Štvrtkový zápas starších žiačok v Ivanke, ktorý bude rozhodovať o postupe do finálovej osmičky, sme museli o týždeň presunúť pre veľkú maródku v tíme. Tento týždeň tak naše staršie žiačky odohrajú 4 súťažné zápasy, z toho zápas v Ivanke a doma s Bystricou budú určite kľúčové.

Pridaj komentár